Фонд Устина Мальцева привітав дітей-інвалідів з Днем знань 6 Вересня 2012 13:33

Фонд Устина Мальцева привітав дітей-інвалідів з Днем знань

1 вересня 2012 року – у День знань – представники Благодійного фонду Устина Мальцева відвідали школу-інтернат і дитячий будинок-інтернат для дітей-інвалідів у Цюрупинську. Традиція вітати дітей, які позбавлені батьківської опіки і уваги, і радувати їх подарунками існує у фонді вже давно, а діти, у свою чергу, завжди дивують яскравими концертами.

Так і цього разу свято Першого дзвоника пройшло весело і енергійно, і це незважаючи на те, що вихованці дитячого будинку мають важкі форми інвалідності. Діти відчувають постійну підтримку вихователів, а також щире співчуття всіх тих, кому не байдуже їхнє теперішнє і майбутнє, хто регулярно допомагає і готовий надати дружню підтримку у будь-який момент.

На святі були присутні: начальник відділу дошкільної, загальної середньої освіти і науки Херсонської обласної державної адміністрації Левенець Ніна Іванівна, волонтери Благодійного фонду «Янголятко», працівники фонду Чорнобильців, представники Благодійного фонду Устина Мальцева.

Діти почули привітання від усіх гостей, а також отримали приємні і потрібні подарунки. Фонд Устина Мальцева вручив першокласникам «Морську абетку» – книгу-розмальовку у віршах від А до Я, завдання якої – розширити світогляд дітей, розвинути навички читання і пам’ять. Усі інші школярі отримали кольорову канцелярію, зошити, альбоми, фломастери. Усе це так подобається юним школярам, адже робить навчальний процесс цікавішим.

Це не вперше і не востаннє, коли фонд Устина Мальцева відвідує дитячі будинки у Цюрупинську. Побажаємо першокласникам інтересу до отримання знань, стараності й ентузіазму і впевнено додамо: до нових зустрічей!


Галерея (7 фото)

* Для перегляду клікніть на фото