В Україні стартує новий конкурс з відзначення кращих благодійних ініціатив 15 Жовтня 2012 15:31

Положення про Національний конкурс «Благодійна Україна»

Форма конкурсної заявки

Асоціація благодійників України повідомляє про старт Національного конкурсу «Благодійна Україна».

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня поточного року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа. Переможців визначатимуть в десяти основних та трьох спеціальних номінаціях.

Конкурсні заявки можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заповнену конкурсну заявку вже можна надсилати електронною поштою на адресу: [email protected]. До заявки доцільно додати заскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи).

Визначення переможців конкурсу відбуватиметься в період з 20 лютого по 10 березня 2013 року. Церемонія нагородження переможців пройде в Києві у березні 2013 року. Публічна презентація конкурсу запланована на середину листопада цього року.

Рішення про заснування Асоціацією конкурсу з відзначення кращих благодійників і благодійних ініціатив було прийнято під час другої Конференції ВБО «Асоціація благодійників України», яка пройшла 18 вересня 2012 року в Києві у Малій галереї Національного культурно-мистецького та музейного комплексу «Мистецький Арсенал».