У Ялті пройде благодійний марафон «Життя без бар’єрів» 15 Жовтня 2012 15:09

У Ялті з ініціативи місцевої влади пройде перший відкритий благодійний марафон «Життя без бар’єрів». Про це кореспондентові Кримського інформаційного агентства повідомив начальник міського управління праці й соціального захисту Анатолій Шамугія.

За його словами, метою акції є відродження і розвиток культури благодійності в Ялті, в тому числі механізмів збору приватних пожертвувань, а також об’єднання зусиль органів влади, бізнес-структур, громадських організацій, жителів і гостей міста задля створення сприятливого соціального середовища. «Всі зібрані в ході благодійного марафону кошти підуть на покупку спеціального автомобіля для центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів і молодих інвалідів «Червоні вітрила», – зазначив він.

Начальник управління також уточнив, що всіх бажаючих взяти участь у заході чекають у великому залі міського культурного центру 25 жовтня о 10 годині. У програмі акції – фотовиставка «Червоні вітрила – вітрила надії» та експозиція творчих робіт дітей і молоді Ялти, концерт за участі театральної студії центру «Червоні вітрила», яка представить виставу «Кошкін дім», а також благодійний аукціон робіт дітей-інвалідів і молодих інвалідів.

Джерело: Кримське інформаційне агентство