Вперше відбувся регіональний конкурс «Благодійне Закарпаття-2023» 12 Липня 2024 13:59

10 липня 2024 року вперше нагородили переможців регіонального конкурсу «Благодійне Закарпаття-2023». Церемонія нагородження відбулася в Закарпатському музеї народної архітектури та побуту.

Цього року вперше за всю історію конкурсу було оголошено регіональний конкурс «Благодійне Закарпаття». Всього 27 заявок надійшло з регіону і переможців було визначено у двох номінаціях: «Регіональна доброчинність» та «Місцева доброчинність». Впевнені, що це лише старт і щороку все більше і більше благодійників із Закарпаття будуть дізнаватися про конкурс та братимуть у ньому участь.

Переможці регіонального конкурсу «Благодійне Запоріжжя-2023»

Регіональна доброчинність

1 місце – Благодійний фонд «Дерево мого життя»;

2 місце – Громадська організація «Волелюбні».

Місцева доброчинність

1 місце – Благодійний фонд «Місія здоров’я»;

2 місце –  Палац культури та мистецтв Мукачівської міської ради.

ВІДЕОСЮЖЕТ З ЦЕРЕМОНІЇ НАГОРОДЖЕННЯ

Також в рамках церемонії нагородження спеціальною відзнакою було удостоєно Міжнародний благодійний фонд «Доркас Закарпаття», який за проєкт «Онлайн-платформа «Безпечна Україна» здобув 2 місце у номінації «Синергія добра: ефективне партнерство» на Національному конкурсі «Благодійна Україна-2023». Також вручили інші спеціальні відзнаки регіонального конкурсу організаціям, які працюють у доброчинній сфері на Закарпатті.

Нагороди вручали: представник уповноваженого Верховної ради України з прав людини у Закарпатській області Андрій Крючков та захисник України, ветеран, директор комунального господарства «Ветеранський простір «Вдома» Закарпатської ОВА Руслан Пишка.

Для переможців та гостей виступав колектив «Карпатські голоси»

Регіональним партнером Асоціації благодійників України у Закарпатській області в організації конкурсу  виступив Благодійний фонд «Дерево мого життя». Щиро дякуємо партнерам за організацію церемонії нагородження переможців та популяризацію конкурсу в Закарпатській області. Вітаємо переможців та сподіваємося на заявки у наступному році.