Херсонські міліціонери зіграли благодійний футбольний матч 20 Липня 2012 12:10

Міліція Херсонської області вирішила продовжити спортивні традиції ЄВРО-2012 і провела благодійний футбольний матч між командами «Динамо УМВС» та фанатами клубу «Кристал».

Благодійний футбольний матч за участю міліцейської команди зібрав 15 тисяч гривень для дітей, хворих на тяжкі недуги, повідомляє прес-служба УМВС України у Херсонської області.

Перед початком матчу відбулася церемонія вручення сертифікатів по 1500 гривень десятьом дітям-інвалідам, в тому числі п’ятьом тяжкохворим дітям працівників ОВС, які потребують постійної допомоги, уваги і турботи. Збір коштів організували у найкоротші строки.

За кілька днів до проведення матчу до різних організацій були надіслані листи з проханням надати посильну матеріальну допомогу дітям-інвалідам. Відгукнулись на благородну справу і члени Ради підприємців при УМВС. Сертифікати та солодощі діткам вручав особисто начальник УМВС Херсонщини генерал-майор міліції Валерій Літвін.

Малеча та їх батьки розчулились від такої уваги і подарували начальнику УМВС свої малюнки й навіть іграшки, а директор Херсонської благодійної організації «Золоте серце» Ольга Лисенко від імені усіх дітей вручила начальнику УМВС ікону Сергія Радонежського, який є покровителем військових. Вона зазначила, що вперше силова структура допомагає їх організації, влаштовує для дітей яскраве футбольне свято. А фанатам футбольного клубу «Кристал» начальник УМВС вручив футбольний м’яч з підписами усіх гравців команди «Динамо УМВС» та футбольну форму, як знак вдячності за гідну поведінку херсонських уболівальників під час ЄВРО-2012 та на добру згадку.

Після офіційної частини розпочався запеклий матч. У складі команди «Динамо УМВС» на поле вийшли: начальник Херсонського міського управління міліції Роман Панасюк, начальники галузевих служб апарату, співробітники УМВС та райвідділів. Команди добре підготувались до змагання, і кожен учасник намагався продемонструвати кращі навики гри у футбол. Глядачі стали свідками яскравого поєдинку, який завершився з рахунком 6:0 на користь «Динамо УМВС».

Джерело: Херсонщина за день