Молодь Маріуполя запрошують до участі у добродійних акціях для дітей-сиріт 10 Грудня 2012 15:20

Молодіжна координаційна рада Маріуполя запрошує усіх городян напередодні Нового року відчути себе здатними творити невеличкі дива та приєднатися до двох благородних акцій для дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей – «Подаруй дитині радість» та «Ялинка бажань».

Молодіжна координаційна рада Маріуполя шукає волонтерів для яскравої і душевної благодійної акції для дітей-сиріт, яка пройде в Маріуполі у переддень Дня святого Миколая в палацах культури «Іскра» та «Молодіжний». Для дітей, позбавлених батьківського тепла, буде організоване масштабне свято з концертом та захоплюючою анімацією.

Необхідно 470 волонтерів на 18 грудня, які прийдуть до ПК «Іскра» о 14:00 або до ПК «Молодіжний» о 15:00 і подарують кожній дитині з інтернатів та дитячих реабілітаційних центрів Маріуполя свій солодкий подарунок або іграшку, поспілкуються з цими дітьми під час заходу, в т.ч. сядуть поруч з ними в глядацькому залі для перегляду концерту.

Організатори: відділ у справах сім’ї та молоді Маріупольської міської ради, Молодіжна координаційна рада Маріуполя, Маріупольська міська рада жінок, ПАТ «Азовмаш» з ініціативи продюсерського центру  «Майбутнє країни».

Аналогічна акція проходила в 2011 році, тоді було охоплено близько 350 дітей.

Джерело: Освітній портал