Виставка «HANDMADE-Expo» та благодійний аукціон «Скринька добра» 2 Березня 2013 9:07

Виставка «HANDMADE-Expo» та благодійний аукціон «Скринька добра»

З 27 лютого по 2 березня 2013 року в Міжнародному  Виставковому Центрі (Броварський пр-т, 15) проходитиме виставка «HANDMADE-Expo», де буде представлено вишивку, рукоділля, ремесла, декор. Чоловіки зможуть порадувати своїх коханих жінок до дня 8 березня дивовижними подарунками, які створені з душею, та з теплим настроєм зустріти весну.

У цьому році виставка носить соціальний характер, а тому усі відвідувачі та учасники зможуть долучитися до аукціону «Скринька добра», який «HANDMADE-Expo»  організовує спільно з МБФ «Планета взаємодопомоги». На аукціоні представлено багато прекрасних лотів, у тому числі й від іменитих зіркових гостей. В підтримку проекту гостями будуть Олексій Мочанов – відомий автогонщик команди Racing Team Ukraine, теле-радіо журналіст, музикант та Ольга Родченко – дизайнер, автор лінії одягу, популярний шоумен, ведучий благодійних аукціонів – Алік Вєтров. Виручені кошти підуть на створення центру реабілітації для інвалідів-візочників та дітей з особливими потребами «На рівних».

Також до уваги відвідувачів буде представлено ексклюзивну експозицію «Сто років тому» – антикварна кераміка, ляльки, вишивка, текстиль, етноодяг, картини, які було зібрано з різних куточків України. Таким чином кожен відвідувач або учасник виставки зможе доторкнутися до національних традицій українського народу.

Вже традиційно у виставці прийматимуть участь майстрині з Луцька – Надія Воєводіна та Наталка Чубко, які неодноразово підтримували проекти Фонду. До речі, Надія Воєводіна, цього року прийматиме участь у фестивалі майстрів рукоділля «Арт-країна» від «HANDMADE-Expo» та партнерів. А Наталя Чубко проведе благодійні майстер-класи. Докладніше про розклад подій виставки тут .
   
Також нам надзвичайно приємно, що до участі у виставці та благодійному аукціоні долучилися Студія флористики та декору «Фолаж» з Черкас, під керівництвом Наталки Носик, відома українська майстриня Тетяна Булка з Києва.

Щиро дякуємо всім небайдужим! Лише спільними зусиллями ми зможемо досягти розвитку взаємодопомоги в Україні.

Джерело: «Планета взаємодопомоги»