Акція «Любов милосердствує» зібрала понад 900 тисяч гривень для хворих дітей 9 Квітня 2013 10:57

У Запоріжжі завершилася благодійна акція «Любов милосердствує», ініційована Запорізькою єпархією УПЦ, в ході якої було зібрано більше 900 тис. грн. для важкохворих дітей. Про це повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.

«Наша акція направлена на допомогу важкохворим дітям. Добродіяння не може бути тільки теоретичним. Недостатньо просто говорити, що ми любимо дітей, – треба доводити це на справі. Справжня любов – та, яка проявляється в конкретних справах», – зазначив архієпископ Запорізький і Мелітопольський Лука.

За словами завідувачки відділенням Обласного центру переливання крові Олени Боловінової, окрім грошових коштів, у рамках акції здали кров більш як 1600 донорів. Серед них – студенти обласних вишів, представники силових структур, військовослужбовці, співробітники МНС, козацтво і духовенство.

Хочеться відзначити, що на заклик благодійної акції допомогти важкохворим дітям відгукнулися Блаженнійший Митрополит Київський і всієї України Володимир, нардепи, представники міської, обласної влади і бізнес-структур.

Джерело: УКРІНФОРМ