Благочинці та студенти подарують незрячим діткам аудіокниги 12 Квітня 2013 12:26

Львівська освітня фундація разом зі студентами НУ «Львівська політехніка» 12 квітня проводять благодійну акцію для дітей з глибокими порушеннями зору та подарують незрячим діткам аудіо книги. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У п’ятницю, 12 квітня, у Львівському обласному фонді соціального захисту і реабілітації сліпих (вул. Городоцька, 81) проходить благодійна акція «Пізнаємо світ крізь книгу». Метою акції є вручення аудіокниг разом з MP3-плейерами дітям з глибокими вадами зору віком від 7 років (діти-сироти, діти з багатодітних або малозабезпечених сімей), які мешкають у Львівській, Рівненській, Івано-Франківській областях.

Ініціатива проведення цього заходу належить групі студентів Національного університету «Львівська політехніка», які активно співпрацюють з Львівським обласним осередком ВГО «Українська спілка інвалідів – УСІ» та Львівським обласним фондом соціального захисту і реабілітації сліпих. Загальний бюджет проекту склав 5 тис грн., за які й були придбані MP3-плейери. Аудіокнигами з малюками безкоштовно поділилися громадські організації, які опікуються інвалідами зору. В рамках запланованої акції малечу очікують також солодкі подарунки і частування», – розповіла співорганізатор акції Оксана Потимко.

Джерело: Коментарі – Львівський портал