Асоціація благодійників України – партнер «Пробігу під каштанами 2013» 26 Квітня 2013 13:06

Асоціація благодійників України – партнер «Пробігу під каштанами 2013»

Щорічна спортивно-благодійна акція «Пробіг під каштанами» відкриває святкування Дня Києва в останню неділю травня (26 травня 2013 року).

Основний маршрут спортивно-благодійної акції складе 5 км і пройде з Майдану Незалежності через вул. Хрещатик, Бессарабську площу, вул. Велику Васильківську до ст. м. «Олімпійська» і назад.

Вартість участі в Пробігу-2013 становить 50 гривень. Кошти, зібрані під час Пробігу будуть передані Центру дитячої кардіології та кардіохірургії МОЗ України для придбання медичного обладнання і препаратів, необхідних дітям з уродженими пороками серця.

У рамках акції буде оголошено кілька стартів для всіх категорій учасників: забіги для спортсменів та аматорів, старт для учасників на колясках і забіг для дітей до 7 років.

Ведучі XXI «Пробігу під каштанами»: Людмила Добровольська та Ігор Попков, популярні телеведучі з активною життєвою позицією.

Генеральний партнер «Пробігу під каштанами 2013» – ТМ NUTRILITE. Організатори – Благодійний фонд «Пробіг під каштанами», агентство креативного маркетингу DIALLA. Захід проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації.

УВАГА! Онлайн-реєстрація участі в Пробігу-2013 працює з 1 квітня до 23 травня 2013 року. Стежите за оновленнями і новинами проекту на сайті www.probeg.kiev.ua та на сторінках Пробігу в соціальних мережах.

Цього року Асоціація благодійників України виступає партнером Пробігу під каштанами. Асоціація рада підтримати цю важливу акцію і приготувала у подарунок для переможців і учасників книги.