Вінницькі рок-музиканти влаштують благодійний концерт 13 Травня 2013 11:12

Вінницькі рок-музиканти влаштують благодійний концерт

У вівторок, 14 травня, вінницькі рок-гурти «MilkIt», «Ray of May» та VoA дадуть благодійний концерт.

Мета концерту – зібрати кошти на лікування Людмили Семенюк. Дівчині встановили діагноз – інфекційний ендокардит з ураженням мітрального клапана. Лікарі радять робити термінову операцію з протезування мітрального клапану серця в умовах штучного кровообігу. Орієнтовна вартість операції та реабілітаційного періоду становить 100 тисяч гривень. У родини немає таких великих коштів.

– Люда – моя однокласниця, ми 11 років провчилися разом. У шкільні роки багато часу проводили в одній компанії. Знаю її як привітну і доброзичливу людину. Останнім часом дуже рідко бачились, але при зустрічах завжди було приємно з нею спілкуватись. Коли взнав про те, що з нею трапилось, то не повірив своїм вухам, адже їй усього 23, і життя тільки починається, – каже вокаліст гурту «MilkIt» Денис Токарчук. – Тепер їй на лікування потрібно 100 тисяч гривень. Дуже прикро, що в нашій країні медицина так дорого обходиться. А якщо грошей нема, так що ж, помирати? Я подзвонив своїм друзям – Володимиру Дищуку (VoА) та Тарасу Пилипчуку (Ray of May), і ми вирішили організувати концерт, щоб хоч трохи допомогти в такій ситуації.

Концерт відбудеться у вінницькому «Royal Pub», початок о 20:00. Вартість квитка – 20 грн., у день концерту – 30 грн. Квитки можна замовити та придбати за телефоном (093) 600-31-57, замовлення столів (0432) 55-40-65.

Джерело: 20 хвилин – Вінниця