У КНУБА провели благодійну акцію для дітей із обмеженими можливостями 25 Червня 2013 11:05

На території Київського національного університету будівництва і архітектури за ініціативи ГО «Родина» організовано благодійну акцію для надання допомоги дітям із тяжкими фізичними вадами розвитку «Допоможи дитині жити в родині».

Основною метою акції стало зібрання коштів для придбання спеціальних меблів: стільчиків і столів для діток, які не можуть самостійно сидіти та тримати спину, що відвідують Центр соціальної реабілітації «Родина». Ці діти не можуть самостійно сидіти, але у спеціальних стільчиках дитина зможе рівно тримати спину і поставити стопи – це розширить поле зору і допоможе покращити моторику дитини загалом. Оскільки у реабілітаційному центрі кількість таких діток зростає, заклад потребує десяти стільчиків і двох столів, а також шести спеціальних настінних дзеркал.

За підтримки проректора КНУБА з навчальної та навчально-виробничої роботи Максима Авксєнтьєва та Служби волонтерства, благодійництва й милосердя КНУБА в університеті проведено цю акцію, під час якої на потреби Центру зібрано кошти для закупівлі відповідного реабілітаційного обладнання. До участі у акції були залучені, окрім постійного учасника таких заходів, – бібліотеки КНУБА, деканати всіх факультетів та студентська молодь.

Голова Служби волонтерства, благодійництва й милосердя КНУБА Юрій Тимофєєв звернувся до всіх із словами вдячності за надану допомогу, а головне – надію, яку усі небайдужі подарували цим дітям.

Джерело: Освітній портал «Педпреса»