У Києві відбувся сімейний захід «З ХаТИ на КанаТИ» 25 Червня 2013 17:23

У Києві відбувся сімейний захід «З ХаТИ на КанаТИ»

15 червня кияни відвідали захоплюючий сімейний захід, організований Міжнародним благодійним фондом Костянтина Кондакова – «З ХаТИ на КанаТИ».

Люди отримали можливість абсолютно безкоштовно провести насичений і цікавий день разом зі своєю родиною, спробувати нові види розваг і згадати, що разом вони – єдина команда.

Батьки з синами, сестри і навіть родини із зовсім маленькими дітками на руках разом справлялися з етапами хибкого канатного маршруту, що нагадує життя і завдання, які нам разом вирішувати. «Моя родина – моя фортеця» і «У здоровому тілі – здоровий дух», футболки з таким життєстверджуючим меседжем отримали в подарунок усі учасники турніру. Для найшвидших підкорювачів канатів фонд приготував сертифікати на відвідування картингу, зорбінгу, ролердрому та інших незвичайних і захоплюючих розваг, аби зберегти азарт і смак до активного відпочинку, які багато хто в вперше відкрив для себе на цьому святі.

Для учасників змагання і для всіх, хто віддає перевагу менш екстремальному відпочинку, на території «З ХаТИ на КанаТИ», розташованій у канатному парку «Seiklar», були відкриті різноманітні зони для активного відпочинку, які персоніфікували ідеальне сімейне дозвілля: протягом дня проходили майстер-класи з приготування смачної вегетаріанської їжі, яку могли скуштувати усі бажаючі, аніматори грали з дітьми у розвиваючі ігри, майстри вчили діточок робити оригамі, розмальовували щасливі дитячі обличчя казковими картинками. Для тих, хто бажав отримати знання про те, як краще розуміти один одного, була організована ігрова лекція з гармонії сімейних відносин, яку психологи назвали «розстановка», де батьки з дитинками нібито помінялися місцями і змогли стати ще ближче.

Згуртованість і єдиний командний дух пронизував навіть назви сімейних команд, яких у цей день зібралося близько 70! Відважні, милі, дружні «Лицарі світла», «Сім’яшки», «Мішки», «Фіксики» (так назвала себе дружна велика родина відомої телеведучої Сніжани Єгорової) тепер надовго залишаться у неповторній особливій мові кожної родини.

Реалізуючи програми «У здоровому тілі – здоровий дух», «Я вегетаріанець» і «Відродження культурно-моральних цінностей», співробітники фонду не забули і такий аспект культурного відпочинку, як дбайливе відношення до свого здоров’я і збереження навколишнього середовища. На святі благодійного фонду можна було зайнятися йогою і відвідати майстер-клас екологічної тематики.

Інформація надана Фондом Костянтина Кондакова


Галерея (10 фото)

* Для перегляду клікніть на фото