Фонд допомоги морякам «Ассоль» ініціює акцію зі збору коштів і речей 16 Липня 2013 14:45

Тільки за минулий рік благодійна організація «Фонд допомоги морякам «Ассоль» змогла повернути на батьківщину 48 чоловік і добитися виправдання для ще 13 українських громадян у різних державах.

За даними організації, сьогодні у в’язницях Грецької республіки перебувають 64 українських моряки, з них троє – жінки. Багато хто з людей, які перебувають там, не мають можливості переодягтися в одяг, що відповідає сезону, у зв’язку з його відсутністю. Нерідко багато хто попадає у в’язницю в літньому одязі, а оскільки підтримки від родичів немає, їм доводиться ходити в літньому одязі і взимку.

БО «Ассоль» ініціює акцію – збір одягу і предметів першої необхідності для тих моряків, хто очікує правосуддя або незаконно засуджений. Розміри чоловічого одягу від 44 до 54, розміри жіночого – М.

Надати допомогу також можна, переказавши кошти на рахунок БО «Ассоль».

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном в Одесі (0482) 32-96-80, e-mail: [email protected], Skype: fund_asol, або безпосередньо в офісі за адресою: м. Одеса, пр. Шевченка, 8/5 (готель «Витязь»), офіс 16. Режим роботи: пн-пт 10:00 – 17:00.

Інформація надана БО «Ассоль»