«Найзавидніші» холостяки Мукачева подарували дитбудинку спортивний інвентар 19 Липня 2013 11:24

У Мукачівському дитячому будинку-інтернаті відбулось підбиття підсумків благодійної акції «Аукціон холостяків», проведеної спільно газетою «Панорама» та інтернет-виданням «Панорама Мукачева» в рамках спецпроекту «Найзавидніший холостяк Мукачева».

Цього дня до закладу завітали організатори акції, найзавидніші холостяки міста та благодійники, які долучились до збору коштів. Зустрічав усіх на подвір’ї виховного закладу багаторічний його директор Василь Юрійович Маркулін. Після невеличкого екскурсу в історію закладу, директор дитбудинку запропонував екскурсію, показав як живуть вихованці, як облаштовано побут дітей і як створюється реабілітаційна кімната. Василь Юрійович люб’язно показав гостям кімнати, де навчаються і відпочивають вихованці, а також cкладські приміщення, де зберігаються продтовари та консервація власного приготування.

В актовому залі на гостей вже чекали вихованці закладу та працівники. Першим перед присутніми виступив директор закладу Василь Маркулін, який був приємно вражений.

«В час, коли Україна знаходиться в дуже складній ситуації, коли держава не спроможна повноцінно піклуватись про дітей-сиріт, важливо, що є такі люди, які допомагають», – сказав Василь Юрійович.

Опісля до присутніх звернувся один із організаторів акції, головний редактор інтернет-видання «Панорама Мукачева» Іван Гарагонич.

«Спецпроект, який ми провели, довів, що у світі є місце для добрих справ. Нам вдалось організувати і провести цікавий розважальний й благодійний проект. В цьому заслуга всього колективу видань й, в першу чергу, наших холостяків. Хочеться відзначити, що без них, їх ініціативи, фінансової допомоги, навряд чи вдалось би зробити акцію так якісно», – зазначив він.

Іван Васильович передав директору закладу новенький стіл для настільного тенісу та весь необхідний до нього спортінвентар. Саме його було придбано на кошти, вилучені з «Аукціону холостяків». Трьох переможців акції тут же було нагороджено дипломами.

На завершення керівництво дитбудинку та холостяки домовилися вже невдовзі провести об’єднаний турнір з настільного тенісу за участі колективу журналістів та холостяків і, звичайно, вихованців дитбудинку.

Організатори висловлюють подяку за допомогу у реалізації спецпроекту «Найзавидніший холостяк Мукачева» автору ідеї Мирославі Вербищук, журналістам Олегу Русину та Станіславу Шуху, холостякам Артему Паленку, Юрію Чорію та Павлу Мельнику за їх доброту, щирість, активність, бажання прилучитися до благодійної акції. Окремі слова подяки адресують Мартіні Кельман та Василю Гарагоничу, які стали меценатів, підтримавши такий задум.

Джерело: uzhgorod.in