З нагоди 14-ї річниці заснування фонд «Хесед Бешт» виготовив спеціальну відзнаку за співпрацю 5 Вересня 2013 17:17

З нагоди 14-ї річниці заснування фонд «Хесед Бешт» виготовив спеціальну відзнаку за співпрацю

До чотирнадцятої річниці свого заснування Хмельницький благодійний фонд «Хесед Бешт» виготовив спеціальні відзнаки, якими в переддень святкування свого дня народження нагородить людей за співпрацю. Працюючи у царині соціальної сфери міста й області, знімаючи соціальну напругу в суспільстві, щодня працівники й клієнти Фонду зустрічаються з небайдужими людьми з органів влади, інших громадських організацій чи просто з небайдужими та непересічними громадянами, які повною мірою відчувають вагу благодійності у світі. Пліч-о-пліч з владними структурами організація поліпшує життя не лише своїх клієнтів, але й інших громадян шляхом виконання соціальних замовлень та проектів. Постійно ведеться діалог щодо вкорінення толерантності, протидію расової, національної та релігійної нетерпимості. І на кожному з етапів роботи, у кожній справі знаходяться такі люди, які повною мірою викладаються на благо спільної справи. Для того, аби у нашому світі стало більше світла й добра вони роблять усе можливе, а часом – здавалось би, і неможливе.

Нагорода представляє собою позолочену медаль з емблемою Фонду та простим, але ємним текстом: «За творення добра, відданість благодійній та милосердній справі». Люди, які отримають нагороди, були обрані колегіально на зборах. Усі номіновані на відзнаку – знані та шановані люди, заслуги яких оцінюють й бачать не лише працівники та клієнти ХБФ «Хесед Бешт», але й жителі міста та області.

Золоті медалі чекають на очільників області й міста, особистий вклад яких у розбудову соціальної та культурної сфери золотою ниткою лишиться в славетній історії нашого краю; людей, які опікуються соціальною сферою та докладають зусиль щодо поліпшення рівня життя й достатку наших співгромадян, працівників культурної сфери, медики, які є волонтерами фонду та на рахунку яких сотні врятованих життів людей.

Директор Хмельницького благодійного фонду «Хесед Бешт», Заслужений працівник соціальної сфери України Ігор Ратушний наголошує: «Добро не може лишатися непоміченим. У Хмельницькому благодійному фонді «Хесед Бешт» це розуміють та не соромляться про це говорити. Адже єврейська мудрість каже: «Сама лише думка про добре діло – вже добре діло». Тож нехай медалі до чотирнадцятої річниці заснування Фонду стануть приємною винагородою достойним людям та гарним мотиватором для інших».

За материалами прес-служби ХБФ «Хесед Бешт»

Асоціація благодійників України щиро вітає Хмельницький благодійний фонд «Хесед Бешт» з днем народження. Бажаємо удачі і здоров’я, натхнення та надійних партнерів! Разом будуємо майбутнє України!