Круглий стіл «Законодавча дилема неприбуткових організацій: широкі можливості проти жорсткого податкового контролю» 9 Жовтня 2013 10:30

Аудиторсько-консалтингова група «Компас» запрошує відвідати круглий стіл «Законодавча дилема неприбуткових організацій: широкі можливості проти жорсткого податкового контролю».

Круглий стіл спрямований на проведення максимального і плідного обговорення законодавчих можливостей і проблем пов’язаних з діяльністю неприбуткових організацій, які потенційно потрапляють під податковий прес. Його мета: дати оцінку і проаналізувати зміни українського законодавства регламентуючого широкий спектр діяльності для неприбуткових організацій на тлі жорсткості податкового контролю.

До участі запрошуються керівники, юристи та фінансові директори неприбуткових організацій.

Офіційні мови – російська та українська.

Під час Круглого столу слухачі матимуть можливість:

1. Прослухати порівняльний аналіз змін і можливостей, що відкрилися в діяльності неприбуткових організацій після прийняття нових законів, які регламентують їх діяльність (Закон України «Про громадські об’єднання» та Закон України «Про благодійну діяльність та благодійні організації»). Спікер – Лациба Максим, керівник програм Українського незалежного центру політичних досліджень, керівник програм соціального та економічного розвитку Українського незалежного центру політичних досліджень, один з провідних громадських експертів в галузі адвокатування, редактор журналу «Громадянське суспільство».

2. Прийняти участь у дискусії про переваги і недоліки роботи неприбуткового сектору при здійсненні господарських операцій. Будуть розкриті труднощі і ризики, які виникають у неприбуткових організацій при застосуванні загальної системи оподаткування та складанні податкової звітності. Спікер – Науменко Наталія, директор ТОВ «Аудиторсько-консалтингова група «КОМПАС», практикуючий аудитор, має досвід проведення бізнес тренінгів в області організаційного становлення, бізнес-планування, податкового планування, управління та розвитку.

Участь у роботі круглого столу – безкоштовна.

Попередня реєстрація обов’язкова.

Детальна інформація за тел. (044) 461-96-97, або e-mail: [email protected]

Інформація надана Аудиторсько-консалтинговою групою «Компас»