У Тернополі проходить благодійна акція «Назустріч мрії» 18 Жовтня 2013 16:40

Всеукраїнська благодійна акція «Назустріч мрії» проходитиме з 15 вересня 2013 року до 1 березня 2014 року. Її організовує Міжнародний благодійний фонд допомоги дітям «Сильні духом», які долають рак та розсіяний склероз з метою збору коштів для організації повноцінного дитячого реабілітаційного центру в Україні.

Проект «Назустріч мрії» ініційований власне дітьми, які успішно пройшли реабілітацію. Його реалізація передбачає збір коштів для організації дитячого реабілітаційного центру «Будинок Казки», а саме — придбання земельної ділянки 5,5 га та будівництва дитячого реабілітаційного центру за адресою: Чернігівська обл., Бобровицький р-н, с. Рокитне, провулок Княжий.

Під час проведення благодійної акції у позашкільних, шкільних та дошкільних дитячих закладах кожному учаснику подарують «янгола-розмальовку», яку він повинен розмалювати, передати свій гарний настрій на папір та подарувати тому, кому в даний момент погано. Також організатори збиратимуть творчі роботи для проведення виставки-ярмарку «Янгол в твоєму житті», яка пройде в травні 2013 року. Зібрані кошті підуть на реалізацію благодійного проекту «Будинок Казки».

Успішна реалізація цього проекту дасть змогу в майбутньому відкрити подібні Центри реабілітації в кожному регіоні України, що сприятиме створенню оптимального функціонування цілісної системи щодо захисту прав дітей в Україні, повідомляє сайт ТНЕУ.

Джерело: 20 хвилин – Тернопіль