У Львові для дітей з малозабезпечених сімей відбувається проект «Квиток до успіху» 29 Жовтня 2013 14:53

«Квиток до успіху» – це соціальний проект, метою якого є надання обдарованим дітям з малозабезпечених сімей унікального шансу на краще майбутнє. Проект відбувається за ініціативи бізнес-клубу «Клуб Ділових Людей» та за сприяння управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР, повідомили у прес-служба ЛМР.

«Найважливішими аспектами цього проекту є його довготривалість та індивідуальний підхід до кожної дитини. Це дає змогу отримати насправді високі результати та втілити очікування від соціальної ініціативи в реальності. Якщо ви знаєте обдарованих дітей віком 14-16 років із сімей, у яких обмежені фінансові ресурси, повідомте їм про цей проект. Проект надає підтримку своїм учасникам до досягнення ними віку 23 років. Для дітей проводять навчально-розвиткові програми із особистої ефективності, допомагаємо у виборі професії та отриманні кращого рівня навчання», – розповідають організатори.

Учасники проекту отримають можливість стажуватись на підприємствах учасників Бізнес-клубу, яких вже налічується більше 400. Матимуть підтримку при вступі та фінансування у ВНЗ, допомогу при працевлаштуванні, будуть залучатись до бізнесових та соціальних проектів як волонтери. 

Проект «Квиток до успіху» реалізовує Бізнес-клуб «Клуб Ділових Людей», який вже протягом 5-ти років єднає ділових людей у прагненні розвитку та створенні нових можливостей. На сьогодні Клуб налічує більш, ніж 400 представників лінійного бізнесу (готельний, банківський, консалтинговий, будівельний, виробничий, торгівельний, ресторанний та інші сфери бізнесу) та об’єднує людей лише із позитивною діловою репутацією.

Джерело: galinfo.com.ua