7 листопада в Луганську відбудеться благодійний концерт для допомоги хворій студентці 6 Листопада 2013 15:17

7 листопада 2013 року в Луганському національному університеті імені Тараса Шевченка (ЛНУ) відбудеться благодійний концерт "Ми – одна родина" для допомоги студентці 2 курсу факультету української філології й соціальних комунікацій Надії Чеберяк. Про це повідомляє прес-служба ВНЗ.

"Надя наразі перебуває у важкому стані. Їй уже провели операцію з видалення пухлини головного мозку. Тепер у голові дівчинки затиснена судина, що відповідає за циркуляцію крові по лівій стороні. Отже, ліва сторона в неї не працює і їй потрібна ще одна операція. Як ви розумієте – усе впирається в гроші. Щоб надати хоча б якусь допомогу – вирішили проводити благодійний концерт, з метою збору коштів на лікування Наді", – розповідає заступник декана з соціально-гуманітарної роботи факультету української філології й соціальних комунікацій ЛНУ Надія Карлова.

У концерті візьмуть участь хореографічні й вокальні колективи університету. Серед них Народний ансамбль танцю "Кобразь" і Народна студія естрадної пісні ЛНУ. Також на сцені університету виступлять учасник вокального шоу "Голос країни" Дмитро Бабак, дует братів Радченко й Владислав Белик.

Перед початком заходу волонтери ЛНУ проведуть благодійну акцію "Подаруй надію на життя". Вони будуть роздавати кульки й фотороботи Олександри Рижової за символічну плату.

На благодійний концерт запрошені депутати обласної ради й помічники народних депутатів України.

Початок благодійної акції о 11:15 (навчальний корп. №2, 2 поверх, біля Великої актової зали). Початок концерту о 12:00 (корп. №2, 2 поверх, Велика актова зала).

Джерело: Освітній портал