Українська благодійність очима експертів і статистики: Олександр Олійник виступить на конгресі «Благодійна Україна» 13 Листопада 2013 15:59

Українська благодійність очима експертів і статистики: Олександр Олійник виступить на конгресі «Благодійна Україна»

Віце-президент Асоціації благодійників України Олександр Олійник виступить на IV Національному конгресі «Благодійна Україна». Він представить доповідь на тему «Зелена книга»: українська благодійність очима експертів і статистики».

Олександр Олійник – автор ідеї щорічного опитування «Стан благодійності в Україні», координатор проекту «Зелена книга Української благодійності». Його знання і досвід у проведенні експертних опитувань, аналізу отриманих даних та їх впорядкування є неоціненним і будуть корисним усім, хто цікавиться благодійним життям.

До речі, вперше за всю історію конгресу віце-президент Асоціації, так би мовити, змінює амплуа. Олександр Олійник був його незмінним модератором, а нині предстане перед слухачами як спікер.

Нагадаємо, конгрес «Благодійна Україна» пройде 18 грудня 2013 року в Києві у молодіжній залі Київського міського Будинку вчителя (вул. Володимирська, 57). Конгрес організовує Асоціація благодійників України. Цього року організатори пропонують запрошеним спікерам і всім бажаючим порозмірковувати на тему «Благодійність в Україні: тенденції, виклики та перспективи».

Дізнатися більше про конгрес та ознайомитися з його програмою можна за посиланням.