Брати Клички зберуть 150 філантропів на благодійному вечорі 19 Листопада 2013 11:31

Брати Клички зберуть 150 філантропів на благодійному вечорі

Третій благодійний Гала-вечір Фонду Братів Кличків пройде 5 грудня 2013 року у Києві. Більше 150 гостей з різних куточків світу прибудуть на нього, аби підтримати благодійні ініціативи братів Кличків та зібрати кошти на спортивні та освітні проекти Фонду.

У рамках Гала-вечору традиційно відбудеться благодійний аукціон, на якому буде представлено ексклюзивні лоти як від самих братів Кличків, так і від їхніх зіркових друзів. Поки що лоти та шоу-програма вечора тримаються у таємниці, однак відомо, що на захід планують завітати Сільвестер Сталлоне та Хейден Пенетьєрі.

Цей Гала-вечір стане третім, який проведе Фонд, попередні пройшли у 2010 та 2012 роках, загалом на них було зібрано $2,7 мільйона. На першому Гала-вечорі запрошеними гостями була група Scorpions, яка не лише виступила на заході, а й подарувала гітару в якості лоту на аукціон. Під час другого благодійного аукціону було продано золоту олімпійську медаль Володимира Кличка за $1 млн.

Нагадаємо, усі кошти, що надійдуть від гостей Гала-вечору, будуть спрямовані на реконструкцію дитячих спортивних шкіл по всій Україні та реалізацію літнього освітнього проекту для талановитих дітей «Школа Успіху».

За інформацією Фонду Братів Кличків