24 грудня в НСК «Олімпійський» – благодійна акція «Крок до щастя» 23 Грудня 2013 11:40

24 грудня в НСК «Олімпійський» – благодійна акція «Крок до щастя»

24 грудня 2013 року об 11:00 у Холі Чемпіонів НСК «Олімпійський» відбудеться інтерактивна дитяча вистава «Новий рік в яскравих барвах».

Четвертий рік поспіль в Україні проходить благодійна акція «Крок до щастя». За час роботи проекту новорічний настрій отримало понад 4500 діток (сиріт, вихованців дитячих будинків, шкіл-інтернатів та дітей, позбавлених батьківської опіки).

Акція унікальна тим, що її ініціюють та реалізовують волонтери – діти та підлітки, які хочуть зробити веселим і казковим свято своїм одноліткам. Роботу волонтерів та реалізацію проекту підтримують: ДК «Спортивні арени України». Організатори акції планують проведення інтерактивних новорічних вистав «Новий рік в яскравих барвах» для 500 дітей (вихованців прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу, дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки, діток, родини яких перебувають у кризі).

Головними дійовими особами вистав стануть скаути, волонтери та малюки, які завітають у гості. Організатори відкриють майстер-класи з виготовлення новорічних іграшок, листівок та прикрас, учасниками яких будуть підлітки та українські зірки спорту, театру, кіно, телебачення. Окрім того, кожна дитина – учасник свята отримає новорічний подарунок від партнерів свята.НСК «Олімпійський», визначивши своїм пріоритетом піклування про молоде покоління, відкритий для проведення соціальних заходів та співпраці з благодійними організаціями.

Зробіть свій крок до щастя дітей!

Захід відбудеться за адресою: вул. Велика Васильківська, 55, НСК «Олімпійський».

Акредитація ЗМІ триває до 23 грудня до 18:00, тел. (044) 590-67-00, (063) 475-77-15.

Збір журналістів о 10:30. Вхід – Захід 4 – Reception.

За інформацією НСК «Олімпійський»