Благодійний Пряниковий Ярмарок пройде в Донецьку 9 Січня 2014 11:40

Благодійний Пряниковий Ярмарок пройде в Донецьку

Благодійний Пряниковий Ярмарок для допомоги онкохворим дітям пройде в Донецьку 11 січня.

На новорічній пряниковій акції можна не тільки придбати всілякі ароматні новорічні пряники і пряникові будиночки, взяти участь у розважальних заходах, а й допомогти онкохворим дітям, які свій Новий рік зустріли в лікарні.

Організатори акції обіцяють великий пряниковий асортимент: усілякі печива у вигляді вигадливих фігурок, маленькі будиночки, казкові хатинки, розкішні палаци і фантастичні споруди.

«І найголовніше, беручи участь в акції, Ви не просто створюєте собі гарний настрій, Ви ще й допомагаєте хворим дітям. Кожна Ваша покупка – це маленький шажок до одужання дитини, яка волею долі виявилася хворою і, на жаль, далеко не банальним ГРВІ. Так, наприклад, на торішньому благодійному Пряниковому Ярмарку по зборі коштів для онкохворих дітей було зібрано понад 16 000 грн. А за час проведення всіх акцій волонтерський рух батьків Донецька зміг допомогти більш ніж 40 хворим малюкам», – говориться в повідомленні.

Організаторами Пряникового Ярмарку виступили форумчани «Крохи» за підтримки журналу SEVEN. Відкриття п’ятого ювілейного селища «Прянишниково» пройде 11 січня в 11:00 у дитячому розважальному містечку «FUNTY LAND» в «ГРІН ПЛАЗА» на Артема, 51а.

Джерело: ОстроВ