Асоціація паліативної та хоспісної допомоги збирає розвиваючі іграшки для відділення неврології «ОХМАТДИТ» 30 Січня 2014 11:28

У лікарні «ОХМАТДИТ» у Києві успішно працює відділення неврології. Там перебувають діти, які страждають на дитячий церебральний параліч, епілепсію, захворювання, викликані травмами, наприклад, голови та інші серйозні захворювання.

Для діяльності цього відділення дуже важливо використовувати розвиваючі ігри, кубики Косса, пазли, пірамідки, кубики, машинки (невеликого розміру), які потрібні особливо для логопедів і психологів. Ці речі допомагають встановити контакт із дитиною і дуже важливі при її реабілітації.

Асоціація паліативної та хосписної допомоги звертається до всіх небайдужих із проханням взяти участь у зборі таких речей і передати їх Асоціації. Коли необхідні іграшки будуть зібрані, Асоціація планує влаштувати благодійну акцію і спільно з усіма, хто взяв участь у зборі, особисто передати їх дітям у відділення.

Телефони для довідок: (097) 14-17-456, (066) 244-73-37, електронна пошта [email protected] (соціальний працівник «ОХМАТДИТ» Олександр Вольф).

Раніше волонтери і члени Асоціації паліативної і хоспісної допомоги зібрали благодійну допомогу і зробили коштовний новорічний подарунок (нетбук) важкохворій дитині із Джанкойського району (АР Крим).