Благодійний захід для дітей з Криму, які тимчасово мешкають у санаторіях Пущі-Водиці 3 Квітня 2014 12:19

Центр дитячого дозвілля «Сонячна країна» подарує дітям Криму чарівний світ казок від Сашка Лірника та сонячний оберіг на щастя.

Захід відбудеться 4 квітня 2014 року з 11:00 до 13:00 в санаторії-профілакторії «Пуща-Водиця» (Пуща-Водиця, вул. Юнкерова, 9/13). Організатор – ГО «Центр соціального лідерства».

У рамках заходу:

  • Казки від найвідомішого казкаря України Сашка Лірника. Дорослі та діти зможуть стати не просто слухачами, а й головними героями казок;
  • Майстер-клас з малювання на іграшках з тіста. Діти створять традиційний український оберіг – іграшку з тіста у формі сонця та розфарбують її. Для того, щоб іграшка стала оберегом треба загадати бажання, коли її розмальовуєш;
  • Веселе спілкування.

«Сонячна країна» – унікальний культурний центр сімейного дозвілля, що спеціалізується на організації святкових заходів в українському народному стилі. Центр має на меті не лише проведення цікавих заходів, подачу українських звичаїв традицій у цікавій для дітей формі, а й комплексний підхід, направлений на патріотичне виховання дитини.

З питань акредитації звертайтеся, будь-ласка, за телефонами: 067 479 14 30; 066 946 92 72 або електронною поштою: [email protected].  Акредитація триває до 18.00 3 квітня 2014 року.

Джерело: Громадський простір