3 червня – виставка дитячого малюнка «Мости дружби» 29 Травня 2014 20:00

3 червня в Києві в Арт-центрі Я.Гретера в рамках Міжнародного проекту «Дні культури України в Палестині» відбудеться виставка дитячого малюнка «Мости дружби».

Участь у виставці-конкурсі беруть діти українських шкіл-інтернатів та дитячих будинків сімейного типу, віком від 10 до 14 років, які впродовж місяця малювали картини на теми: «Щасливе дитинство», «Культурна спадщина моєї країни».

Методом онлайн-голосування журі відбере 100 робіт, які будуть представлені в Арт-центрі Я.Гретера, а також на спільній виставці малюнків українських і палестинських дітей в рамках проекту «Дні культури України в Палестині», який відбудеться в червні 2014 року в місті Віфлеємі. Також під час виставки «Мости дружби» журі відбере 10 найкращих малюнків, які отримають цінні призи.

У програмі: онлайн-телеміст українських та палестинських дітей, перформанс від студії-театру «Біла ворона» та багато іншого. Впродовж всієї виставки два молодих українських художника будуть малювати картини на тему миру. Почесний Голова журі – Надзвичайний і Повноважний Посол Палестини в Україні Мохаммед Касем Аль-Асаад. Голова журі – український художник палестинського походження Джамаль Бадван, який увійшов до Книги рекордів Гіннеса як автор найбільшої картини в світі.

Серед запрошених гостей наразі підтвердили свою участь: Посол Малайзії, Посол Пакистану, Посол Румунії, Посол Аргентини, Посол Палестини; загалом запрошено близько 20 послів. Також вже підтвердили свою участь деякі зірки вітчизняного шоу-бізнесу.

Виставка відбудеться 3 червня в приміщенні Арт-центру Я.Гретера: м.Київ, вул. Вадима Гетьмана, 6. Початок о 16:00.

Додаткова інформація за телефоном (067) 77-491-77

Інформація надана МБФ Гарних справ