Увага! Розшукуються суперволонтери! 4 Червня 2014 14:48

Увага! Розшукуються суперволонтери!

Центр волонтеріату «Добра Воля» запрошує активних, небайдужих людей, що змінюють цей світ на краще, взяти участь у Національному конкурсі «Волонтер року 2013».

Якщо волонтерство – це про Вас, візьміть участь у конкурсі, перемагайте і отримуйте суспільне визнання та нагороди. Сила супергероя є у кожному!

Якщо Ви знаєте людей, які присвячували свій час волонтерству в 2013 році, номінуйте їхні кандидатури на конкурс.

ЯК? Будь ласка, заповніть коротку онлайн-форму до 30 червня 2014 року.

У серпні 2014 року ми дізнаємось імена переможців. Урочиста церемонія нагородження відбудеться у Києві на День Незалежності України.

Конкурс проходить у два тури:

І. Номінування – всі бажаючі подають свої кандидатури на конкурс, зазначивши коротку інформацію про кандидата та двох рекомендантів.

ІІ. Конкурс волонтерських історій – учасники готують та надсилають на розгляд Експертної комісії історію свого волонтерства у формі коротких оповідей. Найкращі історії будуть опубліковані на порталі gurt.org.ua.

Конкурсні номынації:

Кращий волонтер року у сфері соціального захисту населення
Кращий волонтер року у сфері охорони навколишнього середовища
Кращий волонтер року у сфері освіти та виховання
Кращий волонтер року у сфері мистецтва та культури
Кращий волонтер року у сфері охорони здоров’я та здорового способу життя
Кращий волонтер року у сфері захисту прав людини та представлення інтересів громадян

У кожній номінації будуть визначені три переможці.

УВАГА!

У конкурсі можуть брати участь фізичні особи, які займалися волонтерською діяльністю у громадських, благодійних організаціях, державних установах або в ініціативних групах на території України з 1 січня до 31 грудня 2013 року.

Заявки на участь у конкурсі від осіб, які волонтерують в комерційних, релігійних, політичних та міжнародних організаціях, не розглядаються.

Партнери конкурсу: Швейцарське бюро співробітництва в Україні, Міністерство соціальної політики України, Кока-Кола Україна, Ресурсний центр ГУРТ.

За докладнішою інформацією звертайтеся, будь ласка, до Тетяни Гончарук (Центр волонтеріату «Добра Воля»): [email protected], (044) 384-37-26.

Джерело: Центр волонтеріату «Добра Воля»