19 липня у Києві відбудеться соціально-благодійна акція «Мир без вогню» 18 Липня 2014 9:44

19 липня у Києві відбудеться соціально-благодійна акція «Мир без вогню»

19 липня 2014 року з 11 до 23 години в урочищі «Співоче поле» у Печерському районі міста Києва, відбудеться соціально-благодійна акція «Мир без вогню».

Акція «Мир без вогню» проводиться вперше, за допомогою представників громадських об’єднань, партійних організацій, волонтерів, комерційних підприємств та небайдужих людей. Саме завдяки небайдужим людям акція відбудеться навіть у ці нелегкі часи кризи. Поміч оточуючим, виховання в них співчуття та поваги — одна з важливих складових становлення оновленого українського суспільства.

Головна мета акції — привернути увагу до проблем наших співгромадян, які змушені залишати свої домівки у палаючому Донбасі, Луганську та окупованому Кримі. Актуальність даної проблеми полягає в тому, що сім’ї, які опинились в такій ситуації, не можуть самостійно знайти з неї вихід та потребують нашої нагальної допомоги.

В рамках акції планується провести широку освітню, інформаційну компанію з подолання напруженого психологічного стану дітей та батьків з зони АТО. До цієї роботи долучаться фахівці з сімейного та дитячого психоаналізу.

Соціальний фестиваль розпочнеться об 11 годині. Свято складається з: офіційної частини, української етнічної частини, музично-розважальної частини під час якої на території парку будуть проводиться майстер класи, розважальні заходи, дитячий майданчик, виступ небайдужих музикальних гуртів, дизайнерське дефіле, аукціон по збору коштів для дітей та сімей біженців із зони АТО, а також концертної програми за участі спеціально запрошених гостей учасників акції. Спеціальний гість та учасник концертної програми Bill Warren.

Під час проведення акції відбудуться:

Зустріч гостей заходу українським козацтвом від «Ukrainian Cossacks Horse Show»;
Виступи українських музичних колективів.
Майстер класи;
Медична консультація;
Професійна медична допомога для біженців;
Міні-зоопарк для дітей;
Художня та творча майстерня;
Дизайнерське дефіле від «Інституту декоративно-прикладного мистецтва  ім.Бойчука»;
Аукціон;
Розіграш дитячих путівок до Оздоровчого табору на Закарпатті від туристичної компанії «My Planet Travel»;
Психологічні тренінги та консультації психотерапевта та психолога.

Концертна програма з 19:00 до 22:00 за участі спеціально запрошених гостей та показом «Кіно просто неба» Open Air Bicycle Cinema о 21:00 годині і «Театр тіней» о 21.30

Найголовніша ознака Людини — це людяність. У неї немає умовних кордонів, мовних барʼєрів чи расової приналежності. Міжнародна благодійна акція в допомогу біженцям — «Мир без вогню», перш за все, орієнтована на популяризацію та насадження принципів людяності в нашому суспільстві. Адже не має нічого важливішого за людське життя. Допомогти полегшити біль, потурбуватися долею тих, хто тимчасово залишився без домівки та певності у завтрашньому дні — саме ця мета акції вже обʼєднала багато небайдужих людей, артистів, політичних та культурних діячів, що не бажають лишатися осторонь чужої біди у ці нелегкі часи. Дамо миру шанс разом! Вчинки кожного з нас окремо дійсно можуть вплинути на ситуацію загалом. Не дамо байдужості полонити наші серця!

Організатори акції «Мир без вогню»

БФ «За ради дітей України»,
БО «Шлях до майбутнього»,
БФ «Благодарія»,
ТОВ «Сіаморф».

Співорганізатори акції:

«Патріотична партія України»,
БФ «Наша Вітчизна»,
«Ukrainian Cossacks Horse Show»,
«Інституту декоративно-прикладного мистецтва  ім.Бойчука»,
«Кіно просто неба»,
«Асоціація майстрів України»,
ГО «Серце нації»,
Міжнародна діабетична асоціація України,
Київський благодійний фонд «Діабетик».

За підтримки:

Київського міського голови — Кличко В.В., Міністерства Охорони Здоров’я України, постійної комісії Київради з питань культури та туризму.

Партнери:

Time-UA.com, ТОВ «Агентство Професійної безпеки Лев»,  «Tent Ukraine», «Виол-Принт», «My Planet Travel».

Джерело: Cайт міста Фастова