На благодійному концерті у Чернівцях зібрали понад 34 тисячі гривень на допомогу війську 21 Липня 2014 12:05

На благодійному концерті у Чернівцях зібрали понад 34 тисячі гривень на допомогу війську

20 липня у Літньому театрі Чернівців відбувся благодійний концерт мистецького проекту «Народна філармонія», спрямованого на підтримку Збройних Сил України. Вхід був вільним, але кожен охочий міг пожертвувати гроші для допомоги українським силовикам.

Концерт «Народної філармонії» у Чернівцях вже 63-ій за ліком. Наразі у 19-ти регіонах країни відбулося 62 таких заходи. Після Чернівців Всеукраїнський тур «Народної філармонії» завітає на Донбас. До дня Незалежності України в столичному Палаці «Україна» відбудеться заключний гала-концерт і презентація фільму про акцію єдності армії, митців і всього народу України.

У чернівецькому концерті «Народної філармонії» взяли участь Народні артисти України Раїса Недашківська, Гурбан Аббасов, Заслужені артисти України Леся Горова, Володимир Гонський, лауреати міжнародних конкурсів Уляна Воробей і Руслана Лоцман, а також гурт «Горлиця». Долучилися до благодійної мистецької акції і чернівецькі співаки, зокрема Марина Тимофійчук, яка виконала власні дві пісні, написані під час подій на Майдані.

За повідомленням БукІнфо, загалом на концерті було зібрано для допомоги українському війську більше 34 тисяч гривень.

Джерело: ВідІДо