7 вересня в Києві – друга благодійна барахолка 13 Серпня 2014 12:20

7 вересня в Києві – друга благодійна барахолка

7 вересня 2014 року в Києві на майданчику The New Old Barakholka на Воздвиженці відбудеться друга благодійна барахолка. Цього разу на розпродажі будуть представлені різноманітні цікаві речі – вінтаж, меблі, одяг, прикраси, картини, пластинки, аксесуари для дому та інше.

Організатори заходу анонсують, що у ньому візьмуть участь Джамала, Марися Горобець, Андрій Шабанов, Антон Фридлянд, Таміла Немченко, Ольга Шурова, Маша Корогодська, Олена Шоптенко та багато інших зірок.

Вирішено, що зібрані під час барахолки кошти будуть спрямовані на допомогу дітям з зони АТО. Їх розподілять серед трьох організацій на реалізацію відповідних проектів. Це:

1. Благодійна організація «Твоя Опора» з проектом допомоги мамам і діткам-переселенцям з Мелітополя.

2. Українська біржа благодійності з проектом закупівлі парт та меблів у зруйновані школи Слов’янська.

3. Благодійний фонд «Благомай» з проектом допомоги діткам переселенцям, у тому числі сиротам.

У рамках барахолки відбудеться низка благодійних проектів. Зокрема, пройде благодійний збір макулатури, яку організатори самостійно здадуть, а кошти передадуть у фонд «Таблеточки». Також проходитиме збір дитячих книжок для Фонду Дарини Жолдак – вони поїдуть у дитячі будинки.

Долучайтеся до благодійної барахолки. Про всі можливі способи участі у розпродажі та інших проектах, які відбудуться в його рамках, можна дізнатися на сайті http://thenewold.com.ua/.