У Львові пройде благодійна акція для літніх людей 26 Серпня 2014 13:44

У Львові пройде благодійна акція для літніх людей

Благодійна акція для людей літнього віку «Третій вік: задоволення від читання» у межах Форуму видавців відбудеться втретє, повідомила прес-служба Форуму видавців.

Спрямована на задоволення інтелектуальних потреб старшого покоління, ця подія збирає з кожним роком щораз більше відвідувачів.

Цього року організатори підготували не менш цікаву програму для людей літнього віку – зустрічі з письменниками та інтелектуалами, майстер-класи, вечори духовної музики та поезії, гала-концерт за участю зірок львівської естради.

У переліку заходів – авторські зустрічі з Володимиром Лисом, Тарасом Федюком, Мирославом Дочинцем, Василем Шкляром, Василем Голобородьком, Борисом Гуменюком, Юрієм Макаровим, Іриною Славінською.

Лекції прочитають відомі українські журналісти та інтелектуали – Ольга Герасим’юк, Ірина Славінська, Юрій Макаров.

Вечори духовної музики та поезії відбудуться у храмах Львова. Гала-концерт за участю Олександра Божика, Павла Табакова, Оксани Мухи, Брії Блессінг та октету “Орфей”, Ніни Матвієнко відбудеться у Львівській обласній філармонії.

Також організатори запрошують відвідати майстер-клас “Український родовід” та майстер-клас з креативного письма.

Вхід на Книжковий ярмарок та всі заходи акції при наявності пенсійного посвідчення та флаєра – безкоштовний, а книжки українських видавництв можна буде придбати зі знижками.

Довідкова інформація за телефоном – +38 (067) 583-30-07.

Джерело: Дивись.info