В Ужгороді розпочався загальноуніверситетський благодійний книжковий ярмарок 4 Вересня 2014 8:31

В Ужгороді розпочався загальноуніверситетський благодійний книжковий ярмарок

Розгорнувся він у стінах Ужгородського національного університету. Усі кошти, зібрані під час ярмарку, будуть передані волонтерам на закупівлю речей, необхідних закарпатським військовим у зоні проведення АТО.

Упродовж двох днів студенти, викладачі й містяни можуть як принести свої книжки, так і придбати ті, що сподобалися. Окрім, власне ярмарку, присутні мають можливість познайомитися із великою кількістю письменників та потрапити на автограф-сесії.

Книг для продажу принесли кілька сотень, розповів «Дню» один з організаторів акції доцент кафедри політології і державного управління Іван Стряпко. «Участь у відкритті ярмарку взяли закарпатські письменники та поети, які спілкувалися з читачами та підписували свої видання. Книжки для ярмарку протягом декількох тижнів приносили колеги з різних факультетів та кафедр. Ми зібрали як фахову літературу, так і підручники та художню. Участь у ярмарку беруть викладачі так студенти, приходять під час пар та на перервах. Окрім цього, кожен має можливість зробити благодійні внески або придбати сувенірну продукцію», – зазначив пан Стряпко.

Ярмарок, розміщений в стінах ректорату Ужгородського національного університету,  триватиме 3 та 4 вересня.

Джерело: «День»