У Кіровограді благодійний футбол зібрав 28 тис. грн на лікування військового із зони АТО 5 Вересня 2014 10:06

У Кіровограді благодійний футбол зібрав 28 тис. грн на лікування військового із зони АТО

На стадіоні «Зірка» у Кіровограді відбувся благодійний футбольний матч на підтримку спецпризначенця Василя Петринки, який зараз проходить лікування у військовму госпіталі м. Київ після отриманого важкого поранення у зоні АТО, під Ізварино.

На полі зійшлися не професійні футболісти, а студенти та держслужбовці. Більшість гравців футболісти-любителі, проте обидві команди підсилили кількаразовими чемпіонами України та Європи та ветеранами футболу.

Команди грали два тайми по 35 хвилин. У грі був не один напружений момент, гравці викручували навіть модні футбольні фінти найвідоміших футболістів світу. Гру, незважаючи на те, що в обидвох таймах команди били пенальті, закінчили рівним рахунком 2:2. Далі розпочалась серія пенальті, яка мала вирішити долю благодійного футбольного матчу. Перший гол у ворота команди «Держслужбовців» забила мама Василя Петринка Ірина Анатоліївна, одягнувши, ймовірно, щасливу новеньку форму сина під номером 3, що подарували Василеві перед початком матчу. Далі знову рівні рахунки і все таки команда «Студреспубліка» виборола свою перемогу.

Матч привабив свого глядача – на трибунах стадіону було вельми людно. Завдяки благодійним внескам та купленим квиткам на матчі вдалося зібрати майже 28 тисяч гривень.

Джерело: SportРепортер