13 вересня в Києві – спортивно-благодійна акція «Sport for Life» 9 Вересня 2014 12:18

13 вересня в Києві – спортивно-благодійна акція «Sport for Life»

13 вересня о 9 годині ранку в Києві на Оболонській набережній стартує спортивно-благодійна акція «Sport for Life». Організатори об’єднали спорт, музику, благодійність та смачні страви в одному з наймальовничіших куточків Києва. У програмі – забіг, ярмарок здорової їжі, естафети та конкурси, а також Фінал Кубка України з паркового волейболу.

Головна подія заходу – забіг – це те, що особливо люблять активні кияни різного віку. Програма передбачає два забіги – для дітей (від 4 до 13 років) і для дорослих. Переможці, окрім овацій та загального захоплення, отримають приємні призи. Для участі в пробігу потрібно зареєструватися у день проведення «Sport for Life» безпосередньо на місці поді в пункті реєстрації, або ж заздалегідь на сторінці заходу у мережі Фейсбук. А після закінчення змагань на всіх учасників та гостей чекає музична програма.

Кошти, зібрані на даному заході, будуть витрачені на покупку й установку спортивного комплексу громадського користування на території Оболонської набережної (з ініціативи фонду Evda Charity), а також на надання разової матеріальної допомоги маленьким пацієнтам Черкаського Обласного Онкологічного диспансеру. Окрім цього, на заході будуть збиратися кошти для проектів Благодійного фонду «Благомай» – «Повний портфель» (забезпечення дітей із зони АТО, дітей-сиріт шкільним приладдям та формою) і «Спортфокус» (збір коштів на організацію заходів спортивного-культурного дозвілля, спортивних змагань і відпочинку для вихованців дитячих будинків і дітей із зони АТО).

За інформацією БФ «Благомай»