Фонд «Україна 3000» та Асоціація благодійників України передали в Ірпінський військовий госпіталь телевізори 24 Вересня 2014 14:22

Фонд «Україна 3000» та Асоціація благодійників України передали в Ірпінський військовий госпіталь телевізори

Майже щодня Ірпінський військовий госпіталь приймає поранених зі Сходу, із зони АТО. Військові медики роблять все можливе, щоб врятувати життя і здоров’я наших військових. Їм усіляко допомагають волонтери і благодійники, які намагаються забезпечити шпиталь та поранених бійців усім необхідним.

Асоціація благодійників України та Міжнародний благодійний фонд «Україна 3000» також долучилися до допомоги військовим, які перебувають на лікуванні в Ірпіні. Аби скрасити їм час перебування на лікарняному ліжку, вони передали два телевізори Philips.

Ірпінський військовий госпіталь висловлює велику вдячність усім, хто не залишається байдужим і допомагає пораненим, які проходять тут лікування. «Від імені командування Ірпінського військового госпіталю та кожного бійця, якій знаходиться на лікуванні, хочемо подякувати вам за підтримку, розуміння та побажати всім небайдужим людям здоров’я, мирного неба, і нехай на вашому шляху зустрічаються тільки добрі люди», – йдеться на сайті шпиталю.