Благодійний велоквест у Білій Церкві зібрав понад 1200 гривень 29 Вересня 2014 10:47

Благодійний велоквест у Білій Церкві зібрав понад 1200 гривень

У неділю, 28 вересня, у Білій Церкві відбувся велосипедний квест (аматорське спортивно-інтелектуальне змагання) на підтримку постраждалих у зоні АТО.

Понад десяток команд по 2-4 чоловіки вирішували логічні завдання організаторів, будували оптимальні маршрути переміщення та збирали приховані артефакти. Тож для перемоги виявилося замало знати рідне місто та його історію, а слід було й майстерно вправлятися з двоколісним – за три години учасники подолали десятки кілометрів і побували у найвіддаленіших куточках Білої Церкви, зробивши коло від масиву Леваневського до Гайка та назад.

Цікаво, що одна з команд носила назву «Червоний Хрест» і складалася виключно з волонтерів цієї організації. Проте це не єдине, чим червонохресні долучилися до акції – її ініціювала волонтерка ЧХ  Вікторія Бірюкова, а під час заходу на старті та фініші її колеги проводили для всіх бажаючих тренінги з першої допомоги.

Також зазначимо, що перед початком змагань учасники відмовилися від призового фонду, вирішивши, що доцільнішим використанням коштів стане допомога постраждалим під час збройного конфлікту на сході України. Таким чином, сума реєстраційних внесків учасників і пожертв уболівальників заходу склала 1230 гривень, які будуть використані на благородну справу вже найближчим часом.

Джерело: Біла Церква 24