ВБФ «Соціальне партнерство» запрошує приєднатися до програми «Кияни для киян» 9 Жовтня 2014 12:30

ВБФ «Соціальне партнерство» запрошує приєднатися до програми «Кияни для киян»

Часом звичайна куртка або черевики можуть врятувати людині життя! Читаючи таке, сидячи в затишній квартирі за чашкою чаю, складно в це повірити. Але поруч з нами живуть люди, єдиний будинок яких – їх одяг.

Тисячі киян, оновивши з настанням нового сезону свій гардероб, не знають, що робити з речами, купленими зовсім недавно, придатними для носіння, але не надто модними. Речі скупчуються, не поміщаються в шафи, заважають. Начебто, і не потрібні, і викинути шкода.

А вихід з цієї ситуації лежить, як на долоні: віддати речі ближньому, який їх потребує, і натомість отримати душевне задоволення! Тому що віддати – значить зробити добро!

Всеукраїнський Благодійний Фонд «Соціальне партнерство» протягом майже 3-х років розвиває благодійну програму «Кияни для киян» – зі збору чоловічого, жіночого та дитячого одягу, взуття, постільної білизни, іграшок, книг, побутової техніки, готової до експлуатації.

До Фонду щодня звертаються самотні пенсіонери, мами з багатодітних сімей, діти-інваліди, переселенці, бездомні – всі, хто потребує допомоги та підтримки.

За період існування даної програми, понад 20 000 осіб отримали одяг. Тисячі бездомних цей одяг врятувала взимку від переохолодження і смерті.

Крім нужденних, до сюди постійно звертаються за допомогою організації з усієї України: Київський Комітет Ветеранів ВВв, жіночі колонії, організації, що піклуються про дітей-інвалідів, санаторії, в яких проживають переселенці з Криму і Південного Сходу.

Всеукраїнський Благодійний Фонд «Соціальне партнерство» запрошує всіх бажаючих приєднатися до програми «Кияни для киян»! Речі, які Вам не потрібні, можуть врятувати комусь життя!

Якщо ж Ви самі опинилися в складній ситуації, приходьте сюди, не вагаючись. Ніхто не повинен залишатися зі своєю бідою сам на сам. Часом, одним кроком назустріч можна змінити все життя. Англійськй священик Томас Фуллер говорив: «Море не відштовхує від себе жодної річки». Так і людина не повинна відштовхувати від себе ні однієї руки – чи то рука допомоги, або прохання про неї!

Якщо у Вас виникли питання, телефонуйте: Пн-Пт з 9:00 до 18:00 за телефоном: (044) 591-54-44.

Ви можете привозити речі в Фонд щодня і цілодобово за адресою: провулок Лобачевського 8-А, р-н Ленінградської площі.

Джерело Громадський простір