Фонд Гарних справ презентує в Києві виставку дитячих робіт «Мости Дружби» 21 Жовтня 2014 16:29

Фонд Гарних справ презентує в Києві виставку дитячих робіт «Мости Дружби»

22 жовтня Міжнародний благодійний фонд Гарних справ запрошує всіх бажаючих на відкриття виставки дитячих робіт «Мости Дружби» на території Парку імені Тараса Шевченка в місті Києві. Малюнки будуть розміщені на конструкції мобільної арт-галереї «Instalazzia».

Навесні 2014 року МБФ Гарних справ проводив конкурс дитячого малюнку «Мости Дружби». Проект реалізовувався з метою формування дитячого бачення щодо таких цінностей, як культурна спадщина країни, міжнародна солідарність, формування поняття дружби та поваги один до одного. Маленькі автори робіт продемонстрували неабияку майстерність, теплоту та яскравість у викладенні на полотнах свого бачення миру, щастя, радості, культурної спадщини та традицій.

У рамках проекту вже відбувся обмін культурними доробками між дітьми Палестини та України, що сприяло зміцненню дружніх стосунків між народами та поширенню інформації про українську культуру. На заході будуть присутні організатори конкурсу, а також відомі художники, діти-учасники конкурсу.

Захід розпочнеться о 10:30 у Парку імені Тараса Шевченка в Києві (арт-галерея «Instalazzia»). Організатор – Міжнародний благодійний фонд Гарних справ, партнер – БФ «Відкриті серця України».

Виставка триватиме до 30.10.2014 року.

Детальніша інформація – за тел.: (067) 77-491-77, (099) 265-18-68.

Інформація надана МБФ Гарних справ