У Черкасах школярі й Червоний Хрест влаштували благодійну акцію 27 Жовтня 2014 14:56

У Черкасах школярі й Червоний Хрест влаштували благодійну акцію

Учні школи № 17 Черкас затоваришували з Червоним Хрестом Днями Придніпровська районна у м. Черкаси організація Товариства Червоного Хреста разом з учнями та педагогічним колективом спеціалізованої школи №17 провела благодійну акцію під назвою: «Поділись теплом душі, долучись до благодійних справ».

Під час доброчинного заходу був організований та проведений концерт і безпрограшна лотерея. Працівниками Товариства розповсюджувалась література про основоположні принципи діяльності Червоного Хреста, важливість виховування у собі Людини, здатної на милосердні, безкорисливі вчинки заради допомоги іншим. Крім того, не забули червонохрестівці нагадати учням про ведення здорового способу життя й профілактику небезпечних захворювань.

Школярі-волонтери, які є постійними активними учасниками усіх благодійних та інформаційно-просвітницьких заходів Товариства, і цього разу долучилися до доброчинного заходу. Діти ставили працівникам багато актуальних запитань та робили внески задля допомоги нужденним підопічним Товариства.

Джерело: Нова Доба