Кіровоградські студенти під час благодійного концерту зібрали 5 тисяч гривень на підтримку військових 7 Листопада 2014 12:59

Кіровоградські студенти під час благодійного концерту зібрали 5 тисяч гривень на підтримку військових

6 листопада в актовій залі КНТУ відбувся благодійний концерт на підтримку воїнів АТО. Організувала концерт студентська рада КНТУ, метою заходу був збір коштів для кіровоградських війскових  Всього вдалось зібрати близько 5 000 грн.

Крім власне студентів техуніверситету на сцені виступили найталановитіші представники учнівської та студентської молоді міста.

Виступав Зразковий художній колектив України хореографічний ансамбль «НАДІЯ» (із НВО ЗШ №18), виконували тематичні хореографічні номери – боротьба життя і смерті, символічні образи крові та загиблих людей, порятунок людей від куль і т.п. Виступав хор із 35 школи, співали також студенти КНТУ. Всі пісні присвячені бійцям АТО, їхнім сім’ям – пісні про батьків та коханих, які чекають повернення солдатів додому.

Поетичні номери – студенти КНТУ декламували власні поезії та різних авторів, але всі сучасні, багато присвячених загиблим бійцям та тим, що перебувають зараз на війні. Ганну Дудник, Кирила Поліщука та Артема Луценка представили як відомих кіровоградських поетів, вони читали із "До барикад!" та із "Шепоту Альми". Кирило зіграв пісню на слова Андрія Любки, яку він поклав на музику, "Не покину битву"

Всі зібрані кошти підуть на підтримку 34 мотопіхотного батальону і 3 полку спецпризначення.

Джерело: Перевесло