Фонд Кличко запрошує на тижневе навчання до Берліна 13 Листопада 2014 18:38

Фонд Кличко запрошує на тижневе навчання до Берліна

Творці Європи (We design Europe) – це тренінгова програма  для учнів та студентів перших курсів від 16-18 років, що проживають в Україні. Програма дає можливість молодим людям протягом тижня пройти освітні тренінги в місті Берлін.

Проект орієнтований на молоде покоління Європи і має на меті підвищити рівень інформованості та ставлення до різних історичних і культурних зв’язків між Німеччиною та Україною.

Головна мета тренінгів – це розкриття та реалізація потенціалу студентів. Проект створює середовище, яке дає можливість експериментувати та досягти успіху в розвитку сильних сторін, навичок і впевненості у собі. Тижнева програма включає в себе теоретичні семінари, практику та імплементацію проектів.

Дати виконання проекту: 25 января – 1 лютого 2015 года. Мова навчання: англійська. У проекті візьмуть участь: 20 учасників, 10 з України та 10 з Німеччини.

Більше інформації – за посиланням.

Якщо у вас виникли запитання, звертайтеся, будь ласка, до координатора проекту Мазуренко Євгенії, тел.: (044) 492-80-04, e-mail: [email protected]

За інформацією Фонду Кличко