На благодійному гаражному розпродажі в Ужгороді зібрали більше як 24 тисячі гривень 17 Листопада 2014 15:36

На благодійному гаражному розпродажі в Ужгороді зібрали більше як 24 тисячі гривень

16 листопада в Ужгороді тривав другий день великого гаражного розпродажу «Зона добра». Аби допомогти українським воїнам містяни приносять на продаж книги, іграшки, солодощі, купуючи при цьому щось і собі. Мета ярмарку – дозбирати грошей на придбання тепловізора.

Гаражний розпродаж розташувався у парку на вул. Поштовій і діяв два дні. В суботу містянам вдалось зібрати 10 тис. грн, у недільний день волонтери мали виручити 20 тис. грн, адже саме стільки бракує на закупівлю тепловізора, вартість якого близько 55 тис. грн.

Гаражний розпродаж умовно поділений на кілька зон. В одній  продають книги. За словами волонтерки Лариси, попри те, що книжки розбирають найбільше, їх кількість не зменшується, адже люди постійно доносять. Поруч облаштували ретро-куточок, де усіх охочих фотографує професійний фотограф. Крім того, в парку пригощають імбирним чаєм та солодощами. В іншій зоні малеча продає іграшки.

«Мені дуже подобається продавати іграшки, щоб допомогти  нашим солдатам. Хочу щоб вони повернулись з перемогою.  Хочу їм побажати, що вони тримались там», – розповіла школярка Віка.

Ціни на гаражному розпродажі вільні. Покупці самостійно визначають скільки заплатити за вподобану річ. Втім, як розповідають волонтери, часто містяни жертвують кошти, не купуючи нічого.

Джерело: Мукачево.net