Асоціація благодійників України підтримала Міжнародний дитячий фестиваль «Змінимо світ на краще!» 4 Серпня 2011 13:38

Асоціація благодійників України підтримала Міжнародний дитячий фестиваль «Змінимо світ на краще!»

У липні цього року Всеукраїнський благодійний Фонд Надії і Добра традиційно зібрав в МДЦ «Артек» на 10-му ювілейному Міжнародному дитячому фестивалі «Змінимо світ на краще!» юних посланців з 55 країн світу. Фестиваль консолідує українські громади задля культурного обміну між Україною та країнами Європи, Азії, Африки, Америки та Австралії й сприяння розвитку міжнародного співробітництва в інтересах дітей, реалізації їх творчих здібностей, покращення міжнародного іміджу України.

Головними завданнями фестивалю є сприяння формуванню принципів толерантності, рівності прав та плюралізму думок у дітей різних національностей та віросповідань через набуття досвіду життєдіяльності в умовах полікультурного середовища.

Асоціація благодійників України, реалізуючи один з пріоритетних напрямів діяльності – підтримку дитячих благодійних та громадських ініціатив, долучилася до організації та проведення фестивалю. Асоціація також надала подарункову продукцію із символікою нашої держави для керівників іноземних делегацій.


Галерея (22 фото)

* Для перегляду клікніть на фото