У Києві відбудеться благодійний аукціон до Дня Святого Миколая 16 Грудня 2014 10:11

У Києві відбудеться благодійний аукціон до Дня Святого Миколая

18 грудня 2014 року о 18:30 у Київському міському Палаці ветеранів відбудеться благодійний аукціон ікон, вишитих бісером, до Дня Святого Миколая. Виручені кошти з аукціону підуть на допомогу 7-місячному Павлу Чоботу та 14-річній Марії Кмита, які знаходяться на лікуванні в ОХМАТДИТ (відділення дитячої онкогематології).

Аукціон проходитиме в рамках щорічної акції «Веселий Миколайчик» під патронатом оперної співачки, Золотого Голосу України, Олени Гребенюк, організованої БО «Шлях до майбутнього» за підтримки радіостанції Перець FM та Київського міського Палацу ветеранів. Ведучий аукціону Сергій Комаровський. Гості концертної програми Олени Гребенюк гурти «Dagaz» та «МирРа».

Ікони для виставки та аукціону надано волонтерами БО «Шлях до майбутнього», українськими діаспорами з Лівії, Португалії, Італії, Болгарії, Росії й дітьми, які виховуються в дитячих будинках та інтернатах, які знаходяться під опікою благодійної організації.

Нагадаємо, що 10 грудня 2014 року у Київському міському Палаці ветеранів відкрилася передаукціонна виставка ікон, вишитих бісером. Виставка триватиме до 18 грудня.

Цьогорічна акція «Веселий Миколайчик» складається з трьох заходів: виставка робіт, закритий аукціон зі спеціально запрошеними гостями та зірками та концертною програмою та звітна прес-конференція.

Джерело: Time-UA.com