У столиці відкрилася «Лавка чудес» задля здійснення мрій дітей на Сході України 26 Грудня 2014 10:28

У столиці відкрилася «Лавка чудес» задля здійснення мрій дітей на Сході України

У рамках мистецького проекту «Всеукраїнський фестиваль Святого Миколая», організатором якого є Folk Ukraine, приваблюватиме киян та гостей міста благодійно-соціальний будиночок «Лавка чудес». Ініціатори проекту – Клуб Успішних Жінок – запрошують усіх приєднатися та не зволікати брати активну участь у добрих справах.

«Лавка чудес» по суті існує завдяки дітям та задля дітей. Киянам та гостям міста будуть запропоновані іграшки hand made, що були створені дітлахами Лаврівського дитячого будинку (Львівська обл.) під кураторством Міжнародного благодійного фонду «Архангел Світла», Сумського обласного будинку дитини, який знаходиться під опікою члена Клубу Олени Підтопи, а також вихованцями Отчого Дому, що у селі Петровське під Києвом, яким Клуб Успішних Жінок Києва опікується вже четвертий рік.

Натхненні благою справою маленькі творці вдихнули життя у свої вироби завдяки тому, що у кожну іграшку вшили справжнє ароматизоване серце з ім’ям автора. Завдяки цьому кожна іграшка «ожила» ніби у справжній казці та була наділена неймовірної здібності – подарувати своєму майбутньому власнику відчуття домашнього затишку.

Акція набула всеукраїнського масштабу: діти з Центральної та Західної України навчилися від щирого серця допомагати та підтримувати тих, хто цього потребує. Водночас іграшковий друг буде зігрівати інших дітей на Сході під час буремних буднів.

Усі вилучені з проекту кошти підуть на гуманітарну допомогу дітлахам, що опинилися заручниками ситуації на Сході України. Зв’язавшись з Міжнародною Гуманітарної Місією «Милосердя без кордонів», Клуб Успішних Жінок Києва домовився про те, що допомога буде передана дітям-сиротам, які залишилися і проживають до сьогодні на території АТО, в буферних зонах, де йдуть бої.

«Лавка чудес» працюватиме з 18 грудня 2014 року по 21 січня 2015 року. Організатори запрошують усіх бажаючих долучитися до її роботи у якості волонтерів для створення і продажу ялинкових іграшок. Кожного дня потрібні чотири людини: 2 людини працюватимуть з 11:00 до 17:00, інші дві – з 16:00 до 22:00.

За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном (067) 257-47-06 Оксана.