У житомирському театрі влаштували новорічне свято для дітей з особливими потребами 12 Січня 2015 13:01

У житомирському театрі влаштували новорічне свято для дітей з особливими потребами

10 січня у приміщенні Житомирського академічного музично-драматичного театру імені Івана Кочерги відбулося cвяткове Різдвяне дійство для ста сімей, які виховують дітей з особливими потребами. Про це повідомила прес-служба благодійної організації «Я-мама!».

«Різдвяні свята для будь-якої дитини – період дива і віри у казку. Особливо це стосується хлопчиків та дівчат, для яких кожен день – це боротьба з фізичним болем та вироками лікарів за власне здоров’я. Саме тому благодійна організація «Я-мама!», не зважаючи на складну ситуацію в країні, і цього року організувала свій традиційний святковий захід», – інформує прес-служба.

Завдяки сприянню дирекції та колективу Житомирського академічного музично-драматичного театру, діти з обмеженими можливостями змогли переглянути виставу «Снігова королева», підготовлену трупою театру, разом зі здоровими дітьми, що надзвичайно важливо як для соціалізації особливих дітей так і для адекватного сприймання їх підростаючим поколінням. Також діти отримали подарунки від спонсорів та партнерів БО «Я-мама!».

«Діти залишаються дітьми у будь-якій ситуації. Вони чекають на зустріч з Дідом Морозом і мріють про подарунки. Ми прагнемо дарувати цим особливим дітям любов та увагу, якої вони так потребують. І закликаємо робити це інших, адже, коли ми віддаємо щось іншим це духовно збагачує кожного з нас. А це запорука побудови міцної цивілізованої  духовної України», – зауважила голова благодійної організації Наталя Боровська.

Джерело: Житомир.info