Тренінг «Дискримінація внутрішньо переміщених осіб: від ідентифікації до протидії» 20 Січня 2015 16:36

Тренінг «Дискримінація внутрішньо переміщених осіб: від ідентифікації до протидії»

Юристи громадських об’єднань, що займаються питаннями захисту прав внутрішньо переміщених осіб (ВПО), запрошуться до участі у дводенному тренінгу «Дискримінація внутрішньо переміщених осіб: від ідентифікації до протидії», який відбудеться 29-30 січня 2015 року в Києві.

Завдання тренінгу – розвиток практичних знань і навичок з ідентифікації різних форм дискримінації, збору фактичних даних, які підтверджують дискримінацію, особливостей доведення дискримінації та практичного застосування правових механізмів захисту від дискримінації.

Тренінг проводиться Уповноваженим Верховної Ради України з прав людини та Представництвом Міжнародної організації з міграції в Україні.

Відбір учасників тренінгу проводиться на конкурсній основі. Кількість місць обмежена.

Робоча мова тренінгу – українська.

Участь у тренінгу безкоштовна. Організатори забезпечують проживання, харчування та компенсацію транспортних витрат учасників (у межах вартості квитка на потяг (купе) або автобус від місця проживання до Києва).

Процедура подачі заявки: форму заявки за цим посиланням потрібно заповнити до 26 січня 2015 року.

Організаційні деталі тренінгу будуть повідомлені учасникам по закінченню терміну подачі анкет, але не пізніше 27 січня 2015 року.

Контактні особи:

У Секретаріаті Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини – Вікторія Парубок ([email protected]; 044 253 00 81).

У Представництві Міжнародної організації з міграції в Україні – Яна Салахова ([email protected]; 044 568 50 15).

Джерело: прес-служба Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини