Анонс двох тренінгів для волонтерів, капеланів та психологів 2 Лютого 2015 11:53

Анонс двох тренінгів для волонтерів, капеланів та психологів

Протягом першого лютневого тижня у Михайлівському соборі відбудуться два триденних тренінги для волонтерів, капеланів та психологів з підвищення їхніх навичок. У період з 2-го лютого до 8-го лютого вечорами два фахівця з Польщі будуть ділитись своїм досвідом у доланні конфліктів та психологічних проблем, що виникають під час війни.

Організаторами даного навчання стали Відділ соціального служіння УПЦ Київського Патріархату разом з польськими колегами, які погодились приїхати та поділитись цінним досвідом.

Два тренінги по три дні пройдуть з 2 по 4 лютого, а також з 5 по 7 лютого. Вони будуть присвячені отриманню нових практичних та теоретичних навичок для волонтерів, військових священиків та психологів, які безпосередньо працюють з військовими. Лекції-семінари, що проходитимуть вечорами після завершення робочого дня, будуть присвячені темам медіації конфліктів та роботи з психологічними труднощами та пост-травматичним синдромом.

Тренери прибули з Польщі і будуть ділитись власним багаторічним досвідом практичної роботи з подібними випадками. Ними стали:

1) Владислав Халашевич – психолог з багаторічним досвідом, судовий спеціаліст з питань сімейних та кримінальних справ;

2) Богдан Дроздович – соціолог, старший викладач Академії Поморської в м. Слупськ (Польща), судовий експерт з вирішення конфліктів шляхом медіації, тренер з питань проведення переговорів та приборкання агресії.

Представники ЗМІ запрошуються до висвітлення заходу, що проходить прямо на території Михайлівського монастиря. У разі зацікавленості пишіть нам на пошту ([email protected]) або телефонуйте: (050) 640-65-15- Сергій.

Джерело: Відділ соціального служіння УПЦ Київського Патріархату