Волинські школярі відправили «Бандероль на фронт» 5 Лютого 2015 16:30

Волинські школярі відправили «Бандероль на фронт»

Всеукраїнський благодійний фонд «Серце до серця» провів І благодійну акцію у Волинській області, у якій взяли участь вихованці та вчителі загальноосвітніх навчальних закладів області. До акції «Бандероль на фронт» приєдналися і учні НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» №2 м. Каменя-Каширського. Всією школою збирали допомогу для бійців АТО, серед яких є і випускники навчального закладу.

Метою акції є підтримка учасників АТО, шляхом збору гуманітарної допомоги, яка в подальшому буде передані безпосередньо бійцям на Схід.

Серед школярів НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів – гімназія» №2 найбільшу ініціативу для участі в благодійній акції проявили учні молодших класів, які разом з батьками не лише допомогли наповнити «Бандероль на фронт» різними корисними речами для українських солдатів, а й написали бійцям листи, намалювали безліч малюнків і навіть плакат, в якому передають привіт захисникам України та висловлюють сподівання на їх скоре повернення додому живими та здоровими.

Спільними силами персонал школи та учнівський колектив, на чолі з директором школи Куницькою Г. В. та заступником директора з виховної роботи Митчик Т. Й. зібрали для солдатів багато корисних речей, зокрема, теплі рукавиці, теплі шапки та шкарпетки, тактичні рукавиці з пальцями, термоси, пальчикові батарейки, ваучери для поповнення рахунків, камуфляжні рюкзаки, консерви, макарони, каву, солодощі та ін.

Доставити благодійний «бандероль» допоміг місцевий волонтер Шумік Сергій, які кожні два тижні навідується в зону проведення антитерористичної операції з гостинцями для українських силовиків.

Пізніше у фонді «Серце до серця» мають надати докладну інформацію про прибуття вантажу на Схід.

Джерело: Преса України